Autogarage in gemeente Westland

Auto Oostdijk is een professionele autogarage gelegen in Monster, gelegen in regio Westland, met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop van auto’s, apk-keuringen en reparaties. Wij hechten veel waarde aan een uitstekende service en persoonlijk advies. En dát voor concurrerende prijzen.

Autogarage in het Westland staat klaar voor apk-keuringen, reparatie en onderhoudsbeurten

Als u voor autogarage Auto Oostdijk in het Westland kiest, dan hoeft u slechts naar één garage voor de aanschaf van een aantrekkelijk geprijsde auto en de jaarlijks verplichte apk-keuring. Dat zijn niet de enige handige services waarin we voor u klaar staan. Wij helpen u ook bij:

  • Onderhoudsbeurten
  • Reparaties en vervangingen
  • Inbouw van navigatie- en alarmsystemen

Onderhoud voor allerhande automerken

Wij zijn een officieel erkend Ford dealer, gevestigd in Monster, maar uiteraard kunnen wij ook het onderhoud verzorgen voor alle andere merken. Onze monteurs zijn vakbekwaam, gemotiveerd en goed opgeleid. Ze zetten bovendien graag nét dat stapje extra om u met een veilig en tevreden gevoel naar huis te laten rijden!

Neem contact op of maak direct een afspraak

Zoekt u een betrouwbare autogarage in Monster, gelegen in het Westland, om uw apk-keuring of autoreparatie uit te laten voeren? Dan helpen wij u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt tijdens kantooruren bellen met een van onze medewerkers via het volgende telefoonnummer: 0174-245927 of stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl. Het is bovendien mogelijk direct een werkafspraak in te plannen op het voor u gewenste tijdstip. Onze werkplaats is van maandag tot en met vrijdag geopend en op zaterdag beschikbaar voor spoedreparaties.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?