Dagelijks bereikbaar op
Volg ons op

Werken bij Auto Oostdijk

Auto Oostdijk… Het autobedrijf waar service nog heel gewoon is! Wij zijn een modern middelgroot autobedrijf en voeren het merk Ford als hoofdmerk en repareren en verkopen daarnaast alle merken. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Op dit moment bestaat ons gezellige team uit tien medewerkers. Door toenemende drukte zijn we op zoek naar een enthousiaste service adviseur (m/v) voor maandag t/m vrijdag (08.30-17.30) die  een passie/interesse heeft voor techniek.

Wat ga je doen

Als service adviseur (m/v) ben je de spil van de organisatie, je ontvangt onze klanten, beantwoord de telefoon, maakt afspraken en zorgt voor de opvolging van care mail. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de digitale werkbon tot en met de factuur, het inboeken van pakbonnen en facturen. Dit alles gebeurd met behulp van diverse computersystemen.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal MBO-4
  • Handig met Word, Outlook en CRM systemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Persoonlijke vaardigheden die bij jou passen zijn: kunnen schakelen tussen verschillende taken, stressbestendig, klantgericht en initiatief nemen.

Wat bieden we jou? 

  • Een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen
  • Goed salaris
  • Werkt in een gezellige team van professionals

Wil jij samen ervoor zorgen dat wij het beste autobedrijf van het Westland worden? Solliciteer nu!

De wervingsprocedure wordt begeleid door Reinders & van Soest, voor meer  info? Bel 0174-514875 en vraag naar Esther Reinders. Enthousiast: mail je cv en motivatie naar esther@reindersenvansoest.nl. Kijk voor meer informatie over Auto Oostdijk  op www.auto-oostdijk.nl

 

Wij kijken uit naar de ontmoeting.