Ruitreparatie en -vervanging

U BENT HIER AAN HET GOEDE ADRES VOOR HET VERVANGEN OF REPAREREN VAN UW RUIT.

Is de ruit van u auto stuk, of zit er een sterretje in, maak dan snel een afspraak bij Auto Oostdijk.

U bent bij ons aan het goede adres voor deze reparatie of vervanging.

Wij reparen of vervangen de ruit in onze eigen werkplaats. We hebben zelf de expertise en vaardigheden in huis om dit perfect te kunnen uitvoeren. Een van de voordelen voor u is dat we repareren met originele spullen en volgens de richtlijnen van de fabriek. Ook voeren we de reparatie in onze werkplaats uit, waar het de juiste temperatuur is. Dit is erg belangrijk voor het drogen en het hechten van de kit waar de ruit mee vastgelijmd zit. De hechting is erg belangrijk. Uiteraard ter voorkoming van lekkage, maar nog veel belangrijker is dat de ruit bijdraagt aan de stijfheid van de zelfdragende carrosserie. Dit heeft direct met veiligheid te maken. Hierover wordt maar al te vaak te makkelijk gedacht. Ook zitten tegenwoordig in bijna alle wagens airbags. Wanneer deze uitklappen geeft dit enorm veel druk. Als de voorruit dan niet goed vast zit, vliegt deze er tijdens een ongeval uit en komt de veilige kooiconstructie deels in gevaar.

Ook is het erg belangrijk dat de wagen op een vlakke vloer staat, zodat de wagen geheel spanningsvrij is als de ruit wordt gemonteerd.

Er zijn nog veel meer punten die van belang zijn. U merkt het al, dit is serieus werk.

Laat ons de ruit repareren en u bent ervan verzekerd dat alles perfect gebeurt. Ook zullen wij de afhandeling met de verzekering voor u regelen.

In vele gevallen heeft men bij ruitvervanging €75,- euro eigen risico. Bij ruitreparatie zijn er zelfs vaak helemaal geen kosten voor u. Dit is echter wel erg afhankelijk van hoe en waar u bent verzekerd. Maar dat zoeken wij graag voor u uit.
Heeft u nog meer vragen of willt u een afspraak maken, twijfel dan niet en bel ons gerust!
Ons telefoonnummer is: 0174-24 59 27

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?