Schade herstel

De Ford-erkende schadeherstelbedrijven zijn een netwerk van reparatiespecialisten met de kennis, technologie en ervaring als het gaat om het repareren van uw Ford en deze terug te brengen in de staat van voor het ongeluk.
Waarom zou ik gebruik maken van een Ford erkend schadeherstelbedrijf om mijn auto te repareren?

  • De schadeafhandeling wordt door het Ford erkend schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld.
  • Originele Ford-onderdelen worden gebruikt.
  • De garantie van de carrosserie blijft gehandhaafd.
  • Door Ford opgeleide monteurs voeren de reparatie uit.
  • Vervangende auto’s of huurauto’s zijn beschikbaar.

WAT ZIJN S.M.A.R.T. REPARATIES?

Ford S.M.A.R.T. reparaties (kleine en middelgrote reparatietechnieken) zijn geavanceerde methoden om kleine schades te repareren, zodat u niet het hele onderdeel hoeft te vervangen en dus kosten bespaart. Ze zijn beschikbaar bij de meeste Ford dealers en het is zo klaar (vaak terwijl u wacht), van hoge kwaliteit en zo aantrekkelijk geprijsd dat u waarschijnlijk niet eens een beroep op uw verzekering hoeft te doen.

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

We gebruiken speciaal gereedschap om kleine deukjes uit uw carrosserie te verwijderen en brengen de carrosserie terug in de originele staat zonder dat deze opnieuw gespoten hoeft te worden. Deze methode is geschikt voor kleine deuken waarbij de laklaag niet is gebroken, zoals de deuken die zijn veroorzaakt door andere autoportieren, winkelwagentjes of zelfs hagelbuien.

REPARATIES VAN KUNSTSTOF EN BEKLEDING

Dit is een betaalbare methode om kleine schades aan kunststof te repareren, zoals krassen of barsten in bumpers en zorgt dat deze onderdelen er weer als nieuw uitzien. Er wordt een tweecomponentenlijm aangebracht met behulp van een speciale applicator om het onderdeel bijna in de originele staat terug te brengen.

Ook repareren we interieur- en exterieurbekleding voor heel wat minder dan het kost om ze te vervangen.

  • Veloursreparatie voor de stoelen, de dakbekleding en veloursbekleding.
  • Vinyl- en leerreparaties voor alle interieurbekleding van vinyl, plastic en leer, inclusief het dashboard.
  • Plasticreparaties / nieuwe afwerking voor reparaties, opnieuw bekleden en opnieuw kleuren van bijna elk voorwerp, zoals bumpers, grilles, spiegelbehuizingen, gietproducten, luchtkeringen en spoilers.

RUITREPARATIE

Kleine schades aan voorruiten, zoals een sterretje of barst, kunnen zich makkelijk verspreiden, waardoor de gehele voorruit vervangen dient te worden. S.M.A.R.T. reparaties kunnen dit voorkomen tegen een fractie van de kosten. Technologisch geavanceerde, heldere hars wordt geïnjecteerd in het beschadigde gebied en uitgehard met een UV-lamp, waardoor uw voorruit heel blijft en net zo veilig is als een nieuwe.

Wij kunnen de ruitreparatie rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij afwikkelen.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?