Occasions Naaldwijk

Home » Ford dealer

OCCASIONS IN MONSTER, NABIJ NAALDWIJK

Auto Oostdijk is de dealer waar u terecht kunt voor een ruim aanbod occasions in Monster, in de buurt van Naaldwijk. U vindt bij ons niet alleen verschillende Ford modellen, maar ook andere merken zoals Audi, VW en Hyundai. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons actuele aanbod occasions of bent u nog op zoek naar een aantrekkelijke geprijsde auto in Naaldwijk en omstreken? Kom dan eens langs bij Auto Oostdijk of vraag naar de mogelijkheden!

OCCASIONS SHOWROOM IN MONSTER, NABIJ NAALDWIJK

Door de deskundigheid en expertise van onze automonteurs zijn we in staat u een kwalitatief goed, breed en aantrekkelijke geprijsd aanbod occasions aan te bieden. Als officiële Ford autodealer zijn we bij Auto Oostdijk voortdurend bezig om onze service te optimaliseren om u op alle vlakken van dienst te kunnen zijn. Naast een uitgebreid aanbod occasions kunt u in onze zaak in Monster, dichtbij Naaldwijk rekenen op een brede service op het gebied van reparaties, onderhoud en keuringen. Hebt u schade aan uw auto of is het weer tijd voor de jaarlijkse keuring? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

FORD DEALER AUTO OOSTDIJK

Het streven naar 100% tevredenheid voor verkoop en reparatie is de missie van Auto Oostdijk. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent! Kom voor een service op maat, uitgebreid aanbod occasions en een eerlijke en persoonlijk advies naar onze showroom in Monster. Voor vragen en meer informatie zijn we tevens bereikbaar via e-mail en telefoon: 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?