Ford dealer Den Haag

FORD DEALER DEN HAAG

Bent u op zoek naar een Ford dealer in de omgeving van Den Haag? Kom dan eens een kijkje nemen bij Auto Oostdijk in Monster. Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod occasions personenauto’s en bedrijfswagens in de aanbieding. Naast Ford bieden we ook vele andere merken en typen auto’s aan waardoor u een ruime keuze heeft en er altijd een auto naar uw wens tussen zit. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom of bekijk het actuele aanbod online!

FORD DEALER AUTO OOSTDIJK BIJ DEN HAAG

Auto Oostdijk is de Ford dealer nabij Den Haag waar u terecht kunt voor een eerlijk advies en een persoonlijke service op het gebied van auto’s. U vindt bij ons een breed assortiment personenauto’s en bedrijfswagens evenals een veelzijdige service op het gebied van autokeuringen, reparaties en onderhoudsbeurten. Auto Oostdijk staat onder meer bekend om zijn:

Bent u benieuwd wat we voor u of uw auto kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom en maak kennis met een van onze vakkundige medewerkers!

CONTACTINFORMATIE

Voor vragen aan de Ford dealer bij Den Haag en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen naar info@oostdijkauto.nl of bellen naar 0174-245927

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?