Ford Fiesta aanschaffen in regio Den Haag

Voor een nieuwe of tweedehandse Ford Fiesta in Monster, in de regio Den Haag, kunt u terecht bij Auto Oostdijk. Deze betrouwbare auto is een goede keuze wanneer u een goede auto zoekt waarvan de onderhoudskosten relatief laag blijven. Wij zijn een servicedealer van Ford en maken van het vinden van uw volgende auto een feestje.

Een Ford Fiesta koopt u bij ons dealerschap in de omgeving van Den Haag

Bij Auto Oostdijk bent u op de juiste plek voor het kopen van een personenauto of bedrijfswagen. In ons ruime aanbod aan nieuwe auto’s en occasions in regio Poeldijk vindt u vooral auto’s van Ford. Bent u specifiek op zoek naar een Ford Fiesta nabij Den Haag kopen? Neem dan (online) alvast eens een kijkje bij onze nieuwe auto’s en onze occasions. Korte lijnen, persoonlijk advies en concurrerende prijzen: dat is waar wij als autogarage voor staan. Onze vakbekwame medewerkers lopen graag net een stapje harder om u tevreden en veilig te kunnen laten rijden.

Kom langs voor een proefrit in uw toekomstige Fiesta

Overweegt u een Ford Fiesta of een Ford Ecosport dichtbij Den Haag te kopen? Breng ons dan eens een bezoek of maak een afspraak voor een proefrit. We staan van maandag tot en met zaterdag klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt ons ook alvast bellen op telefoonnummer 0174 – 24 59 27.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?