Ford Fiesta aanschaffen nabij Den Haag

Voor een nieuwe of tweedehandse Ford Fiesta in Monster, in de regio Den Haag, kunt u terecht bij Auto Oostdijk. Wij zijn een servicedealer van Ford en helpen u graag bij het vinden van een goede auto.

Voor een Ford Fiesta gaat u naar Auto Oostdijk in Monster, in de regio Den Haag

Bij Auto Oostdijk bent u op de juiste plek voor het kopen van een personenauto of bedrijfswagen. In ons ruime aanbod vindt u vooral auto’s van Ford, maar ook andere merken zijn uiteraard mogelijk. Wilt u een Ford Fiesta in Monster, nabij Den Haag kopen? Neem dan (online) alvast eens een kijkje bij onze nieuwe auto’s en occasions. Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Ford autoverzekering
  • Apk
  • Onderhoudsbeurten
  • Reparaties

Korte lijnen, persoonlijk advies en concurrerende prijzen: dat is waar Auto Oostdijk voor staat. Onze vakbekwame medewerkers lopen graag net een stapje harder om u tevreden en veilig te kunnen laten rijden.

Kom langs of neem contact op

Overweegt u een Ford Fiesta of een Ford Ecosport in Monster, dicht bij Den Haag te kopen? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Monster. We staan van maandag tot en met zaterdag klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt ons ook alvast bellen op telefoonnummer 0174-245927.Wij staan u graag te woord!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?