Ford Fiesta Den Haag

EEN STAPJE HARDER VOOR UW NIEUWE FORD

Voor een nieuwe of tweedehandse Ford Fiesta in Monster, in de regio Den Haag, kunt u terecht bij Auto Oostdijk. Wij zijn servicedealer van Ford en helpen u graag bij het vinden van een goede auto!

VOOR EEN FORD FIESTA GAAT U NAAR AUTO OOSTDIJK IN MONSTER, IN DE REGIO DEN HAAG

Bij Auto Oostdijk bent u op de juiste plek voor het kopen van een personenauto of bedrijfswagen. In ons ruime aanbod vindt u vooral auto’s van Ford, maar ook andere merken zijn uiteraard mogelijk. Wilt u een Ford Fiesta in Monster, nabij Den Haag kopen? Neem dan (online) alvast eens een kijkje bij onze nieuwe auto’s en occasions. Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • Ford autoverzekering
  • APK
  • Onderhoudsbeurten
  • Reparaties

Korte lijnen, persoonlijk advies en concurrerende prijzen: dat is waar Auto Oostdijk voor staat. Onze vakbekwame medewerkers lopen graag net een stapje harder om u tevreden en veilig te kunnen laten rijden.

KOM LANGS OF NEEM CONTACT OP

Overweegt u een Ford Fiesta in Monster, dichtbij Den Haag te kopen? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Monster. We staan van maandag tot en met zaterdag klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt ons ook alvast bellen op telefoonnummer 0174-245927.Wij staan u graag te woord!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?