Ford Focus Westland

Koop uw nieuwe of tweedehands Ford Focus bij een betrouwbare dealer

Voor een betrouwbare Ford Focus in Monster, in de regio Westland gaat u naar autobedrijf Auto Oostdijk. Als officiële Ford-dealer verkopen wij zowel nieuwe als tweedehandse auto’s.

Ford Focus in Monster in de regio Westland kopen

De gemotiveerde en vakbekwame medewerkers van Auto Oostdijk lopen graag nét een stapje harder om u veilig en tevreden weg te laten rijden. Wilt u een Ford Focus Monster, regio Westland kopen? Kom dan langs bij onze showroom in Monster of bekijk online alvast ons aanbod nieuwe auto’s en occasions. De voordelen van Auto Oostdijk op een rij:

  • Korte lijnen
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Concurrerende prijzen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de in- en verkoop van auto’s, maar ook voor Apk-keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties. We beschikken over een goed uitgeruste en moderne werkplaats met vakbekwame monteurs.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op

De showroom van Auto Oostdijk is gevestigd in Monster. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om langs te komen en alle auto’s in het echt te bekijken, waaronder een Ford Focus verkrijgbaar in Monster, omgeving Westland. Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken? Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar om u te woord te staan. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?