Ford Ka Naaldwijk

Dé plek voor de aanschaf van uw Ford Ka

Voor een nieuwe of tweedehands Ford Ka in Monster, nabij Naaldwijk bent u bij Auto Oostdijk op de juiste plek. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens en helpen u graag!

Ford Ka in Monster, in de regio Naaldwijk kopen

Auto Oostdijk: het autobedrijf waar service nog heel gewoon is. Wij vinden het belangrijk dat u met een veilig en tevreden gevoel naar huis rijdt en zetten dan ook graag een stapje extra om dat te bereiken. U kunt bij ons in Monster, nabij Naaldwijk, terecht voor het kopen van een Ford Ka. Bekijk (online) eens ons ruime aanbod occasions en nieuwe auto’s of kom snel langs bij onze showroom in Monster. Ook beschikken we over een moderne werkplaats met goed opgeleide monteurs. Hier kunt u terecht voor onder meer:

  • APK
  • Onderhoud
  • Reparaties

Ook bieden wij een speciale Ford autoverzekering aan voor uw Ford Ka.

Kom langs bij de showroom of neem contact op

Wilt u in Monster, dichtbij Naaldwijk, een Ford Ka kopen? Dan helpen wij u graag! Kom gerust eens langs bij onze showroom om u te laten adviseren en om het huidige aanbod te bekijken. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Indien u alvast meer informatie wilt, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?