Ford Ka Poeldijk

Mooie nieuwe en tweedehandse Ford Ka’s

Voor een Ford Ka gaat u naar autobedrijf Auto Oostdijk in Monster, regio Poeldijk. Als Ford (service-)dealer leveren wij zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Ford Ka in Monster, nabij Poeldijk kopen bij Auto Oostdijk

Bij Auto Oostdijk kunt u terecht voor een ruim aanbod occasions en nieuwe auto’s. Ons autobedrijf beschikt over een mooie showroom en een moderne werkplaats, waar onze gemotiveerde werknemers graag nét dat stapje extra zetten om u te helpen. Wilt u een Ford Ka in Monster, in de regio Poeldijk kopen? Kom dan eens langs bij onze showroom in Monster of bekijk alle nieuwe en tweedehands auto’s alvast online. Naast de in- en verkoop van auto’s bieden wij verschillende handige services aan, zoals:

  • Reparaties aan o.a. airco, autoruiten en bekleding
  • Onderhoud
  • APK
  • Vervangend vervoer

Kom langs of neem direct contact op

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte Ford Ka in Monster, in de regio Poeldijk, die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Neem alvast contact met ons op voor meer informatie door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 0174-245927. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze showroom in Monster! We staan van maandag tot en met zaterdag klaar om u te helpen en te adviseren.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?