De Ford Kuga hybride

Home » Ford dealer » De Ford Kuga hybride

Voor het kopen van een nieuwe Ford Kuga PHEV of een occasion van de hybride brengt u een bezoek aan Auto Oostdijk, gelegen in Monster, nabij Naaldwijk en Den Haag. Wij zijn door het Amerikaanse merk erkend en weten alles over de vele Ford-modellen, waaronder de nieuwe Ford Kuga hybride. U ervaart bij ons altijd korte lijnen, persoonlijk advies en concurrerende prijzen, ongeacht de auto die u aankoopt. Om u met een tevreden gevoel op de weg te laten rijden, zetten wij graag een stapje extra.

De nieuwe Ford Kuga hybride aanschaffen in Monster

Wilt u graag een nieuwe Ford Kuga hybride kopen of liever een occasion van de bekende PHEV? Dan zit u goed bij autogarage Auto Oostdijk. Wij bieden verschillende nieuwe Ford modellen aan, waar deze hybride auto van Ford er één van is. Ze zijn veelal aantrekkelijk geprijsd en u rijdt binnen veertien dagen al rond in uw nieuwe aanwinst. De nieuwe Ford Kuga PHEV is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kom snel langs bij onze autodealer in het Westland. Onze specialisten vertellen u graag alles over het model.

Wat maakt de Ford Kuga het kopen waard?

De Ford Kuga PHEV hybride is een relatief nieuwe auto binnen het assortiment van het Amerikaanse merk. Het kopen van een nieuwe of occasion van de Ford Kuga is daarom zeker de moeite waard. De nieuwste ontwikkelingen zijn meegenomen en de auto biedt het bekende rijcomfort van Ford. De Kuga is een SUV die is afgeleid van de Ford Focus. Met de verschuifbare achterbank heeft u meer dan genoeg laadruimte in deze mooie auto. Een nieuwe hybride kopen zoals de Ford Kuga PHEV is natuurlijk niet voor iedere portemonnee weggelegd. Daarom bieden wij ook goede occasions in Naaldwijk en de nabije omgeving aan.

Ervaar de kracht van hybride

Overweegt u om de nieuwe Ford Kuga hybride te kopen, nieuw of als occasion? Kom dan gerust langs onze showroom, om deze prachtige wagen te bekijken. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies bij het kopen van een occasion van de hybride Ford Kuga PHEV. Wilt u liever een volledig elektrische auto van Ford? Dit is ook mogelijk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0174-245927 of vul het contactformulier in.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?