De Ford Kuga hybride

Voor een nieuwe Ford Kuga kunt u terecht bij Auto Oostdijk, gelegen in Monster, nabij Den Haag. Als Ford specialist in Monster weten wij alles over de vele Ford modellen, waaronder de nieuwe Ford Kuga hybride. Wij vinden korte lijnen, persoonlijk advies en het aanbieden van concurrerende prijzen erg belangrijk. Deze diensten vind u allemaal terug bij het aanschaffen van een Ford Kuga PHEV nabij Naaldwijk. Onze medewerkers zetten graag een stapje extra, zodat u tevreden en veilig kunt rondrijden in uw Ford Kuga hybride.

De nieuwe Ford Kuga hybride aanschaffen in Monster nabij Den Haag

Wilt u graag een nieuwe Ford Kuga hybride kopen in Monster of in de regio Den Haag? Dan zit u goed bij Auto Oostdijk. Wij bieden verschillende nieuwe Ford modellen aan, waar de Kuga er één van is. Ze zijn veelal aantrekkelijk geprijsd en u kunt binnen veertien dagen al rondrijden in uw nieuwe aanwinst. De Ford Kuga PHEV is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kom snel langs onze showroom nabij Naaldwijk of neem contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag alle mogelijkheden van deze Ford.  

In onze werkplaats nabij Naaldwijk verzorgen wij onderhoud aan uw Ford Kuga PHEV

Mocht u overwegen om een nieuwe Ford Kuga hybride aan te schaffen in Monster, nabij Den Haag dan rekent u op onze services. Wij verzorgen namelijk het onderhoud van A tot en met Z. Zo weet u zeker dat uw Ford Kuga PHEV altijd rond rijdt in Naaldwijk. U kunt bij ons immers terecht voor een onderhoudsbeurt, maar ook:

  • Apk-keuring
  • Verschillende reparaties
  • Inbouw van navigatie- en alarmsystemen

Hiervoor maakt u eenvoudig een afspraak.

Kom langs onze showroom

Overweegt u om een nieuwe Ford Kuga hybride te kopen in Monster, in regio Den Haag? Kom dan gerust langs onze showroom, om deze prachtige wagen te bekijken. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies bij het aanschaffen van een Ford Kuga PHEV nabij Naaldwijk. Wilt u meer informatie over het leasen van een Ford? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174-245927, stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl of vul het contactformulier in.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?