Nieuwe Ford Kuga

Een nieuwe Ford Kuga

Auto Oostdijk beschikt over een ruime voorraad met nieuwe auto’s, zo ook de Ford Kuga. De Ford Kuga is een compacte crossover die over een ontzettend goede wegligging beschikt. De Ford Kuga is geschikt voor diverse doeleinden, ook als u deze auto wilt gebruiken als gezinsauto. Naast de ruimte beschikt de auto over voldoende klasse om ingezet te worden voor zakelijk gebruik. Kortom, als u voor een nieuwe Ford Kuga kiest, biedt deze u veel mogelijkheden.

Een nieuwe Ford Kuga voor een goede prijs

Auto Oostdijk heeft niet alleen veel auto’s op voorraad, wij vinden het bieden van een goede prijs ook ontzettend belangrijk. Daarom zijn onze auto’s scherp geprijsd. Het leveren van een snelle service is een van de diensten waar wij om bekend staan. Daarom rijdt u al na 14 dagen rond in uw aanwinst. Naast een nieuwe Ford Kuga, vindt u in onze showroom natuurlijk ook nog diverse andere modellen. Denk hierbij aan de Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Transit Connect of Ford Puma.

Kom langs in onze showroom

Naast de nieuwe auto’s die Auto Oostdijk aanbiedt, beschikken wij ook over een groot aanbod met occasions. Het actuele aanbod met occasions kunt u alvast online bekijken maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Monster. Hier staat ons deskundig personeel voor u klaar en geven wij u graag een passend advies over een nieuwe Ford Kuga. Wilt u graag voorafgaand aan uw bezoek nog vragen stellen? Geen enkel probleem! Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 24 59 27 of door een e-mail te sturen naar info@oostdijkauto.nl.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?