Auto onderhoud Monster

AUTO ONDERHOUD MONSTER

Voor professioneel auto onderhoud in Monster bent u bij Auto Oostdijk op de juiste plek. In onze modern uitgeruste werkplaats helpen we u graag met alle vormen van onderhoud. Bovendien voorzien wij u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken voor onze producten en onze service.

AUTO ONDERHOUD IN MONSTER: AUTO OOSTDIJK HELPT U GRAAG!

Auto Oostdijk is een autobedrijf uit Monster met jarenlange ervaring, waar service nog heel gewoon is. We vinden het belangrijk dat u met een tevreden en veilig gevoel bij ons wegrijdt. Daarom zetten we graag net dat stapje extra! Wij verkopen personenauto’s en bedrijfswagens van o.a. Ford, maar bieden ook diverse andere services aan. Zo bent u van harte welkom in onze werkplaats voor auto onderhoud in Monster. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

  • APK-keuringen
  • Onderhoudsbeurten
  • Reparaties en vervangingen

Onze vakbekwame monteurs beschikken over de juiste opleidingen en voeren hun werkzaamheden met precisie uit. We voeren niet alleen onderhoud uit voor Fords, maar ook voor alle andere merken.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u gelijk een afspraak maken voor auto onderhoud in Monster of zou u graag advies inwinnen als het gaat om auto onderhoud? Bel ons dan op telefoonnummer 0174-245927 of maak zelf eenvoudig online een werkplaatsafspraak op het gewenste moment. Wel zo gemakkelijk!  

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?