Apk nabij Naaldwijk

Voordat u uw auto voor een apk naar een autogarage in de omgeving van Naaldwijk brengt, wilt u eerst weten met wat voor bedrijf u in zee gaat. U wilt immers prettig geholpen worden en er zeker van zijn dat de keuring correct wordt uitgevoerd. Kies daarom voor Auto Oostdijk in Monster waar uw auto in een goed uitgeruste, moderne werkplaats apk gekeurd wordt.

Uw apk in Monster, nabij Naaldwijk, wordt uitgevoerd door vakbekwame monteurs

De apk is een in Europa wettelijk en jaarlijks verplichte keuring aan uw voertuig. Tijdens deze keuring wordt beoordeeld of uw auto nog voldoet aan de verkeersveiligheid, milieu en registratie. Het geeft als het ware in een momentopname een beeld van de technische staat van de auto. Is uw auto goed door de apk bij onze garage dichtbij Naaldwijk gekomen? Dan kunt u er weer een jaar tegenaan. Blijkt er toch iets mis met uw Ford Focus? Dan wordt het onderdeel door onze vakbekwame automonteurs gerepareerd of vervangen.

Maak een afspraak of loop eens binnen

Wilt u uw auto in de buurt van Naaldwijk apk laten keuren? Loop gerust bij ons binnen om een afspraak te maken of, indien mogelijk, uw auto direct te onderwerpen aan de keuring. U kunt ook online een werkplaatsafspraak inplannen. Wij beschikken over leenfietsen en -auto’s die u eventueel kunt gebruiken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten als autodealer? Neem dan contact met ons op via 0174-245927 of stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?