Apk nabij Naaldwijk

Wanneer u een apk laat uitvoeren in de omgeving van Naaldwijk, wilt u er zeker van zijn dat u naar een goed bedrijf gaat. U wilt immers prettig geholpen worden en er zeker van zijn dat de keuring correct wordt uitgevoerd. Een goed uitgevoerde apk-keuring verzekerd namelijk de veiligheid van uw auto. Kies daarom voor Auto Oostdijk in Monster waar uw auto in een goed uitgeruste, moderne werkplaats apk gekeurd wordt.

Uw apk wordt uitgevoerd door vakbekwame monteurs

De apk is in Europa een wettelijk verplichte keuring aan uw voertuig. Tijdens deze keuring wordt beoordeeld of uw auto nog voldoet aan de verkeersveiligheid, milieu en registratie. Het geeft als het ware in een momentopname een beeld van de technische staat van de auto. Is uw auto goed door de apk bij onze autogarage gekomen? Dan kunt u er weer een jaar tegenaan. Blijkt er toch iets mis met uw Ford? Dan wordt het onderdeel door onze vakbekwame automonteurs gerepareerd of vervangen.

Maak een afspraak voor de keuring

Wilt u uw auto apk laten keuren? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0174 – 24 59 27. U kunt ook online een werkplaatsafspraak inplannen. Wij beschikken over leenfietsen en -auto’s die u eventueel kunt gebruiken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten als autodealer? Stel al uw vragen aan een van onze medewerkers.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?