Autodealers in Westland

Er zijn verschillende autodealers in Westland, maar voor welke dealer kiest u? U kiest natuurlijk voor Auto Oostdijk in Monster. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan aantrekkelijk geprijsde auto’s van verschillende merken, zoals Nissan en Ford. Kom gerust eens langs in onze showroom of vraag telefonisch naar de mogelijkheden.

Uw autodealer tussen alle autodealers in regio Westland

Auto Oostdijk is een van de autodealers in het Westland met een uitgebreid aanbod occasions en de nieuwste modellen auto’s. De auto’s zijn uit voorraad leverbaar en rijdt u al binnen 14 dagen in uw nieuwe aanwinst rond. We zijn voortdurend bezig om onze service te optimaliseren om u op alle vlakken van dienst te kunnen zijn. Naast een uitgebreid aanbod occasions en nieuwe auto’s, kunt u bij onze autogarage rekenen op een uitgebreide service op het gebied van onderhoud, keuringen en reparaties.

Ga online op zoek naar uw ideale auto

Bent u op zoek naar de nieuwe Ford Kuga? In onze online showroom kunt u alvast op zoek gaan naar uw nieuwe auto. Om het u gemakkelijker te maken kunt u filteren op onder andere het model, de prijs en het bouwjaar. Uiteraard bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Monster.

Kies voor 100% tevredenheid

Als een van de beste autodealers in het Westland, streeft Auto Oostdijk naar 100% tevredenheid. Dat houdt in dat wij pas tevreden zijn als u tevreden bent. Heeft u vragen over een specifiek model, bijvoorbeeld een Ford Fiesta? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via 0174-245927 of stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl. U kunt online ook direct een afspraak inplannen voor onderhoud of reparatie.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?