Autodealers in Westland

Home » Ford dealer » Autodealers in Westland

Er zijn verschillende autodealers in Westland, maar voor welke dealer kiest u? U kiest natuurlijk voor Auto Oostdijk in Monster. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan aantrekkelijk geprijsde auto’s van Ford. Kom gerust eens langs in onze showroom of vraag telefonisch naar de mogelijkheden. Wij zoeken graag de beste auto voor u.

Wij onderscheiden ons van andere autodealers in regio Westland

Auto Oostdijk is een van de autodealers met een uitgebreid aanbod occasions in het Westland en de nieuwste modellen auto’s. De auto’s zijn uit voorraad leverbaar waardoor u binnen veertien dagen al in uw nieuwe aanwinst rondrijdt. We zijn voortdurend bezig om onze service te optimaliseren om u op alle vlakken van dienst te kunnen zijn. Bent u op zoek naar de nieuwe Ford Kuga? In onze online showroom kunt u alvast op zoek gaan naar uw nieuwe auto. Om het u makkelijker te maken kunt u filteren op onder andere het model, de prijs en het bouwjaar. Uiteraard bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Monster. Naast een uitgebreid aanbod gebruikte en nieuwe auto’s, rekent u bij onze autogarage op uitgebreide service op het gebied van onderhoud, keuringen en reparaties.

Kies voor een dealer die gaat voor 100% tevredenheid

Als een van de beste autodealers in het Westland, streven onze medewerkers naar 100% tevredenheid. Dat houdt in dat wij pas tevreden zijn als u tevreden bent. Heeft u vragen over een specifiek model, bijvoorbeeld een Ford Focus? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via 0174 – 24 59 27.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?