Bedrijfswagens in Westland en Naaldwijk

Wilt u graag bedrijfswagens leasen in de omgeving van Westland en Naaldwijk? Dan is het een goed idee om het uitgebreide aanbod van Auto Oostdijk te bekijken. Wij zijn een Ford-dealer met zowel occasies al nieuwe wagens in de showroom. Vind snel de auto’s die passen bij uw bedrijf.

Lease bedrijfswagens in de gemeente Westland, ten noorden van Naaldwijk

Wilt u een Ford leasen nabij Den Haag? Dan profiteert u bij onze garage in regio Westland en Naaldwijk voor een goede service bij het leasen van bedrijfswagens. U heeft de keuze uit een ruim aanbod nieuwe auto’s, waarbij u de wagen altijd binnen de veertien dagen op uw locatie heeft. Daarbij kunt u met uw bedrijfswagens bij ons ook langskomen voor apk-keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties. Zo weet u zeker dat uw werknemers in een perfecte wagen de baan op gaan. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van ons vervangingswagens en leenfietsen als dat nodig is.

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u graag de verschillende bedrijfswagens vergelijken in onze autogarage in Monster, in de gemeente Westland, ten noorden van Naaldwijk? Dan plant u eenvoudig een afspraak met ons in via de website. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden, zodat u de juiste keuze maakt. Heeft u nog vragen over onze service? Bel dan gerust naar 0174-245927 of stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?