Bedrijfswagens in Westland en Naaldwijk

Wilt u graag bedrijfswagens leasen in de omgeving van Westland en Naaldwijk? Dan is het een goed idee om het uitgebreide aanbod van Auto Oostdijk te bekijken. Wij zijn een Ford-dealer met zowel occasions al nieuwe wagens in de showroom. Vind snel de auto’s die passen bij uw bedrijf.

Lease bedrijfswagens in de gemeente Westland, ten noorden van Naaldwijk

Wilt u een Ford leasen nabij Den Haag? Dan profiteert u bij onze garage in regio Westland en Naaldwijk voor een goede service bij het leasen van bedrijfswagens. U heeft de keuze uit een ruim aanbod nieuwe auto’s, waaronder een Ford Custom. Deze auto’s heeft u altijd binnen veertien dagen op uw locatie. Daarbij kunt u ook met uw bedrijfswagens bij ons langskomen voor apk-keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties. Zo weet u zeker dat uw werknemers in een perfecte wagen de weg op gaan. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van ons vervangend vervoer indien gewenst.

Maak een afspraak om de wagens in onze showroom te bekijken

Wilt u graag de verschillende bedrijfswagens vergelijken in onze autogarage in Monster, in de gemeente Westland, ten noorden van Naaldwijk? Plan dan een afspraak in en breng een bezoek aan onze showroom. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden, zodat u de juiste keuze maakt. Heeft u nog vragen over onze service? Bel dan gerust naar 0174 – 24 59 27.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?