Ford leasen Den Haag

LEASE DE FORD DIE VOLDOET AAN UW WENSEN

U kunt een Ford leasen bij autobedrijf Oostdijk in Monster, in de regio Den Haag. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens tegen concurrerende prijzen.

FORD LEASEN BIJ AUTO OOSTDIJK IN MONSTER, NABIJ DEN HAAG

Als officiële Ford-dealer biedt Auto Oostdijk een ruim aanbod aan auto’s én services. Korte lijnen, persoonlijk advies en concurrerende prijzen: dat is waar wij voor staan. Wilt u een Ford leasen in de regio Den Haag? Dan helpen we u graag om de lease te regelen en een auto uit te zoeken die past bij uw wensen en behoeften. Bekijk (online) alvast onze nieuwe auto’s, occasions en bedrijfsauto’s. Zit hier iets voor u tussen? Kom dan langs bij onze showroom in Monster om alle auto’s in het echt te bekijken. Naast het verkopen en leasen van auto’s kunt u tevens bij ons terecht voor:

  • APK
  • Onderhoudsbeurten
  • Reparaties
  • Inbouw van navigatie- en alarmsystemen

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Wilt u een Ford leasen in Monster, dichtbij Den Haag? Bel ons dan vrijblijvend voor meer informatie op telefoonnummer 0174-245927. Wij staan u graag te woord! U bent ook van harte welkom bij onze showroom  gevestigd in Monster. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend waar wij u graag voorzien van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?