Ford leasen nabij Den Haag

U kunt een Ford leasen bij autobedrijf Oostdijk in Monster, in de regio Den Haag. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens tegen concurrerende prijzen. Bezoek onze showroom en bekijk alle beschikbare modellen of laat u informeren door contact met ons op te nemen.

Ford leasen bij onze autogarage in Monster, nabij Den Haag

Als officiële Ford dealer in Monster biedt Auto Oostdijk een ruim aanbod aan auto’s én services. Korte lijnen, persoonlijk advies en concurrerende prijzen: dat is waar wij voor staan. Wilt u een Ford leasen in de regio Den Haag? Dan helpen we u graag om de lease te regelen en een auto uit te zoeken die past bij uw wensen en behoeften. Bekijk (online) alvast onze nieuwe auto’s, occasions en bedrijfsauto’s. Zit hier iets voor u tussen? Kom dan langs bij onze showroom in Monster om alle auto’s in het echt te bekijken. U kunt onder meer terecht voor de volgende modellen:

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een Ford leasen in Monster, dicht bij Den Haag? Bel ons dan vrijblijvend voor meer informatie op telefoonnummer 0174-245927, stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord! U bent ook van harte welkom bij onze showroom gevestigd in Monster. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend waar wij u graag voorzien van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?