Professioneel onderhoud aan uw Ford-auto

Bij Auto Oostdijk kunt u uw Ford auto afgeven voor professioneel onderhoud in Monster in het Westland. Wij zijn een Ford-erkend schadeherstelbedrijf en helpen u graag!

Uw Ford auto wordt voorzien van vakkundig onderhoud in het Westland

Auto Oostdijk is een professioneel autogarage in Monster met jarenlange ervaring. Als Ford-erkend schadeherstelbedrijf maken we deel uit van een netwerk van reparatiespecialisten. We beschikken dan ook over de juiste kennis, technologie en ervaring om uw Ford terug te brengen naar de staat van voor het ongeluk. Enkele redenen waarom het een goed idee is om gebruik te maken van een Ford schadeherstelbedrijf:

  • We gebruiken originele Ford-onderdelen
  • De schadeafhandeling wordt door ons afgehandeld met uw verzekeringsmaatschappij
  • De garantie blijft gehandhaafd
  • Vervangende auto’s of huurauto’s zijn beschikbaar

We voeren alle reparaties S.M.A.R.T. uit zodat u niet het hele onderdeel hoeft te vervangen en dus kosten bespaart. We kunnen u onder meer helpen bij het uitdeuken van uw auto of bij reparaties aan kunststof, bekleding en ruiten, maar uiteraard ook met reguliere onderhoudsbeurten.

Maak (online) een afspraak of neem contact met ons op

Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw Ford auto door een erkend bedrijf in Monster, het Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0174-245927. U kunt ook direct online een werkplaatsafspraak maken. We helpen u graag!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?