Professioneel onderhoud aan uw Ford-auto

Auto Oostdijk is een garage die gespecialiseerd is in Ford, waar u uw auto kunt afgeven voor professioneel onderhoud in het Westland. Wij zijn een Ford-erkend schadeherstelbedrijf en helpen u graag! U hoeft uw auto niet bij ons gekocht te hebben om gebruik te maken van onze dienstverlening.

Uw Ford auto wordt voorzien van vakkundig onderhoud in het Westland

Auto Oostdijk is een professionele autogarage met jarenlange ervaring. Als Ford-erkend schadeherstelbedrijf maken we deel uit van een netwerk van reparatiespecialisten. We beschikken als Ford-dealer dan ook over de juiste kennis, technologie en ervaring om uw auto van Ford met het juiste onderhoud terug te brengen naar de best mogelijke staat. Enkele redenen waarom het een goed idee is om gebruik te maken van een Ford schadeherstelbedrijf:

  • We gebruiken originele Ford-onderdelen
  • De schadeafhandeling wordt door ons afgehandeld met uw verzekeringsmaatschappij
  • De garantie blijft gehandhaafd
  • Vervangende auto’s of huurauto’s zijn beschikbaar

We voeren alle reparaties S.M.A.R.T. uit, zodat u niet het hele onderdeel hoeft te vervangen en dus kosten bespaart. We kunnen u onder meer helpen bij het uitdeuken van uw auto of bij reparaties aan kunststof, bekleding en ruiten, maar uiteraard ook met reguliere onderhoudsbeurten.

Maak (online) een afspraak voor het onderhouden van uw voertuig

Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw auto van Ford door een erkend bedrijf in het Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0174 – 24 59 27. U kunt ook direct online een werkplaatsafspraak maken. We zorgen met passie voor het merk ervoor dat uw voertuig weer volledig in orde wordt.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?