Onderhoudsbeurt Naaldwijk

EEN ONDERHOUDSBEURT BIJ EEN MODERN UITGERUSTE WERKPLAATS

Voor een onderhoudsbeurt kunt u terecht bij Auto Oostdijk in Monster, dichtbij Naaldwijk. Wij zijn een ervaren autobedrijf en helpen u graag met uw auto-onderhoud!

WE HELPEN U GRAAG BIJ EEN ONDERHOUDSBEURT IN MONSTER, NABIJ NAALDWIJK

Auto Oostdijk: het autobedrijf waar een uitstekende service nog heel gewoon is! Wij zetten graag net dat stapje extra om u met een tevreden en veilig gevoel naar huis te laten rijden. U kunt bij ons terecht voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands auto’s, maar ook bieden we diverse andere services aan. Zo kunnen we u onder meer helpen met een onderhoudsbeurt in de regio Naaldwijk. In onze modern uitgeruste werkplaats voeren we onderhoud uit aan alle merken auto’s. Onze monteurs zijn goed opgeleid, gemotiveerd en vakbekwaam. Naast onderhoud helpen we u tevens graag met:

  • APK
  • Reparaties
  • Vervangingen
  • Inbouw van navigatie- en alarmsystemen

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u een onderhoudsbeurt laten uitvoeren in Monster, in de buurt van Naaldwijk? Maak dan direct online een werkplaatsafspraak of bel ons op telefoonnummer 0174-245927. Voor meer informatie kunt u tevens een bericht sturen via het contactformulier. U bent van harte welkom bij onze showroom en werkplaats in Monster waar wij u voorzien van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor onze dienstverlening. Graag tot ziens!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?