Onderhoudsbeurt nabij Naaldwijk

Voor een onderhoudsbeurt kunt u terecht bij Auto Oostdijk dichtbij Naaldwijk. Wij zijn een ervaren autobedrijf in Monster en helpen u graag met het onderhoud van uw auto. Onze monteurs zijn goed opgeleid, gemotiveerd en vakbekwaam. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct online een afspraak.

We helpen u graag bij een onderhoudsbeurt nabij Naaldwijk

Auto Oostdijk: het autobedrijf waar een uitstekende service nog heel gewoon is! Dit ziet u terug in de moeite die wij erin steken om u met een tevreden gevoel naar huis te laten rijden. U kunt bij ons terecht voor de in- en verkoop van zowel nieuwe auto’s als occasions in regio Wateringen. Daarnaast beiden wij andere services aan. Zo kunnen we u onder meer helpen met een onderhoudsbeurt in de regio Naaldwijk. In onze modern uitgeruste werkplaats in Monster voeren we onderhoud uit aan uw auto, ongeacht het merk. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw auto weer voldoet aan uw verwachtingen. Naast onderhoud kunt u bij ons terecht voor een apk-keuring.

Maak een afspraak en breng uw auto weer in topconditie

Wilt u een onderhoudsbeurt laten uitvoeren in Monster, in de buurt van Naaldwijk? Maak dan direct online een werkplaatsafspraak of bel ons op telefoonnummer 0174 – 24 59 27. Voor meer informatie over het onderhoud aan uw auto in onze werkplaats in Monster, bent u van harte welkom in onze autogarage. Vraag ons om advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor onze dienstverlening. Graag tot ziens!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?