Ford Transit Connect in regio Westland kopen

Een Ford Transit Connect in de gemeente Westland koopt of leaset u bij Auto Oostdijk in Monster. Wij zijn een Ford-dealer met een uitgebreid aanbod aan bedrijfswagens. Vind vandaag nog de bedrijfswagen die het beste aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en vraag een offerte aan.

Geniet van de voordelen van een Ford Transit Connect

Wanneer u een Ford Transit Connect wilt kopen in de regio Westland wilt u hiervoor wel naar een garage gaan die u de beste kwaliteit en service biedt. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om met u de specificaties van de wagen te bespreken en een proefrit te maken. U vindt bij ons bedrijf in Westland occasions in perfecte staat en uiteraard nieuwe auto’s. Een nieuwe wagen ontvangt u in sommige gevallen zelfs al binnen veertien dagen bij uw bedrijf. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor financiering bij de aankoop van uw bedrijfswagen bij dé autogarage in Westland.

Bel voor meer informatie over de Transit

Na de aankoop van uw Ford Transit Connect, staan wij ook klaar voor het onderhoud, de apk-keuring en herstellingen. Bent u geïnteresseerd in een van onze bedrijfswagens en wilt u graag een proefrit maken? Bel dan naar 0174 – 24 59 27 en stel al uw vragen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over ons aanbod.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?