Ford Transit Connect in regio Westland kopen

Een Ford Transit Connect in de gemeente Westland koopt of leaset u bij Auto Oostdijk in Monster. Zij zijn een Ford-dealer met een uitgebreid aanbod aan bedrijfswagens. Vind vandaag nog de bedrijfswagen die het beste aansluit bij uw activiteiten en vraag een offerte aan.

Geniet van voordelen als u een Ford Transit Connect koopt voor uw bedrijf in de regio Westland

Wanneer u een Ford Transit Connect wilt kopen in de regio Westland wilt u hiervoor wel naar een garage gaan die u de beste kwaliteit en service biedt. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om met u de specificaties van de wagen te overlopen en een proefrit te maken. In het aanbod vindt u zowel occasions die in een perfecte staat zijn en nieuwe auto’s. Bij een nieuwe wagen is het zelfs mogelijk om deze al binnen de veertien dagen in uw bedrijf te ontvangen. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor financiering bij de aankoop van uw bedrijfswagen bij dé Ford specialist in Monster.

Bel voor meer informatie

Na de aankoop van uw Ford Transit Connect in de regio Westland kunt u bij ons terecht voor het onderhoud, de AKP-keuring en herstellingen. Bent u geïnteresseerd in een van onze bedrijfswagens en wilt u graag een proefrit maken? Bel dan naar 0174-245927 of stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl. voor al uw vragen.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?