Ford dealer in Naaldwijk

Auto Oostdijk is de Ford dealer in de regio Naaldwijk waar u kunt rekenen op persoonlijke service, scherpe prijzen en een uitstekende onderhoudsservice. Wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie op het gebied van verkoop en reparatie en doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u problemen met uw auto, bent u op zoek naar een nieuwe of zou u graag een onderhoudsbeurt inplannen? Kom dan eens langs bij Auto Oostdijk!

Een erkende Ford dealer nabij Naaldwijk

Een erkende Ford dealer nabij Naaldwijk
Auto Oostdijk is de Ford dealer in de regio Naaldwijk met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Zowel voor particulieren als bedrijven vindt u bij ons een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte auto’s. Onze occasions bestaan niet alleen uit Ford modellen, ook van andere merken hebben we voor u een brede keuze aan typen en modellen in de aanbieding. Bent u op zoek naar een andere auto maar weet u nog niet precies welke u zoekt? Kom dan eens langs in onze showroom om het complete aanbod te bekijken en vraag ons gerust om een deskundig advies.

Ontdek onze services

Naast een uitgebreid aanbod kunt u bij de Ford dealer nabij Naaldwijk uiteraard ook terecht voor service op maat op het gebied van auto’s. U kunt een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt,  keuring of reparatie of vraag onze vakmannen eerst om een deskundig advies. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 0174-245927 of stuur een e-mail sturen naar info@oostdijkauto.nl.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?