Alles voor een Ford in Naaldwijk

Auto Oostdijk is van het merk Ford een erkende dealer in de regio Naaldwijk. U rekent bij ons op persoonlijke service, scherpe prijzen en een uitstekende onderhoudsservice. Wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie op het gebied van verkoop en reparatie en doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een erkende dealer van Ford

Bij Auto Oostdijk vindt u een professionele dealer van het automerk Ford waarbij persoonlijke aandacht voor iedere klant nog heel normaal is. Wanneer u een echt betrouwbare auto zoekt, dan kiest u natuurlijk voor Ford. Zowel onze occasions als onze nieuwe modellen houden de kwaliteit van het merk hoog. Bent u op zoek naar een andere auto maar weet u nog niet precies welke u zoekt? Kom dan eens langs bij onze autodealer in het Westland om het complete aanbod te bekijken en vraag ons gerust om een deskundig advies.

Ontdek onze services voor uw Amerikaanse auto
Naast een uitgebreid aanbod kunt u bij ons als dealer van Ford ook terecht voor service op maat op het gebied van auto’s. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze autogarage, voor bijvoorbeeld een keuring of herstelwerkzaamheden. Daarnaast staan onze medewerkers klaar voor deskundig advies over ieder model, dus ook over de Ford Transit Custom. Bel naar 0174 – 24 59 27 om een afspraak te maken. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?