Ford Transit Custom nabij Naaldwijk kopen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een Ford Transit Custom in de regio Naaldwijk? Dan bent u aan het juiste adres bij Auto Oostdijk in Monster. Hier geniet u van concurrentiële prijzen en een uitgebreide service. Wanneer wilt u langskomen voor een proefrit? Laat het ons weten.

Laat uw medewerkers veilig op de baan gaan met een Ford Transit Custom in de regio Naaldwijk

Ins ons aanbod in de showroom in Monster, nabij Naaldwijk, vindt u een occasion Ford Transit Custom die aansluit bij uw verwachtingen. Deze auto is door zijn robuustheid en zijn ruime laadcapaciteit de ideale bestelauto voor uw bedrijf. Op onze website ziet u duidelijk het bouwjaar, de kilometerstand en andere specificaties. Daarbij is het altijd mogelijk om een proefrit te maken met de wagen. Daarnaast bieden wij onder meer de Ford Transit Connect in regio Westland aan.

Ontdek de voordelen van onze garage

Wij zijn een Ford-dealer en beschikken hierdoor over een uitgebreide kennis van dit automerk. Hierdoor kunnen we altijd verder helpen met uw vragen over de aankoop van een Ford Transit Custom in de regio Naaldwijk. Daarbij helpen onze ervaren medewerkers ook bij het onderhoud, de AKP-keuring en herstellingen van uw wagen. Wilt u graag meer weten over onze service of de aankoop van een bedrijfswagen? Bel dan naar 0174-245927, stuur een e-mail naar info@oostdijkauto.nl of vul het contactformulier in.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?