Ford Transit Custom nabij Naaldwijk kopen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een Ford Transit Custom in de regio Naaldwijk? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Auto Oostdijk in Monster. U geniet bij ons van goede prijzen en een uitgebreide service. Wilt u langskomen voor een proefrit? Laat het ons weten en wij zorgen dat de wagen voor u klaarstaat.

U medewerkers gaan stijlvol de weg op in een Ford Transit Custom

In onze showroom in Monster, nabij Naaldwijk vindt u occasions van de Ford Transit Custom die aansluiten bij uw verwachtingen. Deze auto is door zijn robuustheid en zijn ruime laadcapaciteit de ideale bestelauto voor uw bedrijf. Op onze website ziet u duidelijk het bouwjaar, de kilometerstand en andere specificaties. Daarbij is het altijd mogelijk om een proefrit te maken met de wagen vanuit onze autogarage.

Ontdek de voordelen van onze garage

Voor in Ford in Naaldwijk moet u bij Auto Oostdijk zijn. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring van dit automerk. Hierdoor kunnen we altijd verder helpen met uw vragen over de aankoop van een Ford Transit Custom. Daarbij helpen onze ervaren medewerkers ook bij het onderhoud, de AKP-keuring en herstellingen van uw wagen. Wilt u graag meer weten over onze service of de aankoop van een bedrijfswagen? Bel dan naar 0174 – 24 59 27 of vul het contactformulier in.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?