Ford-specialist in Monster

Auto Oostdijk is dé Ford specialist in Monster, gelegen nabij Naaldwijk en Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring, bieden een uitstekende service en rekenen concurrerende tarieven. Bovendien verwelkkomen wij u graag in onze showroom waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons aanbod. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Als Ford specialist in Monster, nabij Naaldwijk en Den Haag helpen we u graag

Bij autobedrijf Auto Oostdijk kunt u terecht voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als occasions. We zijn een officieel erkend dealer en schadeherstelbedrijf van Ford. Zoekt u een Ford specialist in Monster, nabij Naaldwijk en Den Haag? Dan helpen wij u graag! Neem eens een kijkje bij onze:

  • Services
  • Nieuwe auto’s
  • Occasions
  • Ford autoverzekering

We vinden het belangrijk dat u met een tevreden en veilig gevoel naar huis rijdt vanaf onze werkplaats of showroom. Daarom zetten we graag net dat stapje extra om u te helpen. Zo zijn onze monteurs vakbekwaam, gemotiveerd en passend opgeleid. Ook beschikken we over een ruime en modern uitgeruste werkplaats waar we onderhoud uitvoeren aan uw Ford.

Neem contact op of kom eens langs in Monster!

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn als Ford specialist in Monster, dichtbij Naaldwijk en Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0174-245927, een e-mail te sturen naar info@oostdijkauto.nl of het contactformulier in te vullen. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze showroom en werkplaats in Monster. Graag tot ziens!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?