Ford-specialist in Monster

Auto Oostdijk is dé Ford specialist in Monster, gelegen nabij Naaldwijk. Wij hebben jarenlange ervaring, bieden een uitstekende service en rekenen concurrerende tarieven. Bovendien verwelkomen wij u graag in onze autozaak waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons aanbod.

Als Ford specialist in Monster, nabij Naaldwijk helpen we u graag

Bij autogarage Auto Oostdijk kunt u terecht voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. We zijn een officieel erkend dealer en schadeherstelbedrijf van Ford. Zoekt u een Ford specialist in Monster, nabij Naaldwijk? Dan helpen wij u graag. Neem eens een kijkje bij onze:

We vinden het belangrijk dat u met een tevreden en veilig gevoel naar huis rijdt vanaf onze werkplaats of showroom. Daarom zetten we graag net dat stapje extra als specialist in Ford. Zo zijn onze monteurs vakbekwaam, gemotiveerd en passend opgeleid. Ook beschikken we over een ruime en modern uitgeruste werkplaats waar we onderhoud uitvoeren aan uw Ford.

Neem contact op voor specialistische kennis over dit merk

Bent u benieuwd hoe wij u als specialist van dienst kunnen zijn in Monster, dichtbij Naaldwijk? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0174 – 24 59 27. U bent uiteraard ook van harte welkom bij Ford-dealerschap in Monster.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?