Ford specialist Monster

FORD SPECIALIST MONSTER

Auto Oostdijk is dé Ford specialist in Monster. Wij hebben jarenlange ervaring, bieden een uitstekende service en rekenen concurrerende tarieven. Bovendien verwelkkomen wij u graag in onze showroom waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons aanbod. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

ALS FORD SPECIALIST IN MONSTER HELPEN WE U GRAAG

Bij autobedrijf Auto Oostdijk kunt u terecht voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands auto’s. We zijn een officieel erkend dealer en schadeherstelbedrijf van Ford. Zoekt u een Ford specialist in Monster? Dan helpen wij u graag! Neem eens een kijkje bij onze:

We vinden het belangrijk dat u met een tevreden en veilig gevoel naar huis rijdt vanaf onze werkplaats of showroom. Daarom zetten we graag net dat stapje extra om u te helpen. Zo zijn onze monteurs vakbekwaam, gemotiveerd en passend opgeleid. Ook beschikken we over een ruime en modern uitgeruste werkplaats.

NEEM CONTACT OP OF KOM EENS LANGS IN MONSTER!

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn als Ford specialist in Monster? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0174-245927. Wij staan u tijdens kantooruren graag te woord. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze showroom en werkplaats in Monster. Graag tot ziens!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?