Tweedehands Ford

Een tweedehands Ford

Een tweedehands Ford biedt veel kwaliteit voor een scherpe prijs. Auto Oostdijk vindt het ontzettend belangrijk om goede kwaliteit aan te bieden als officiële Ford-dealer. Daarom bestaat ons aanbod enkel uit auto’s die nog steeds hoog scoren op functionaliteit, kwaliteit en comfort. Zo levert het kopen van een gebruikte Ford geen enkel probleem op en kunt u vele jaren genieten van uw occasion.

Een tweedehands Ford is veel kwaliteit tegen een scherpe prijs

Auto Oostdijk beschikt over een uitgebreid assortiment met nieuwe auto’s, tweedehands auto’s en lease deals voor diverse Ford-modellen. Zo heeft u onder andere keuze uit de Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Mustang Mach-E en Ford Puma. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Wilt u een gebruikte Ford kopen, maar zeker zijn van de kwaliteit? Wij voeren A.P.K.-keuringen, onderhoudsbeurten, onderhoud en reparaties aan de airconditioning en alle overige reparaties uit. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor de vervanging en reparatie van autoruiten en de inbouw van navigatie- en alarmsystemen. Kortom, of u nu voor een nieuwe of tweedehands Ford kiest, kwaliteit wordt altijd gegarandeerd.

Ontdek ons aanbod

Weet u nog niet zeker welk model gebruikte Ford u graag wilt kopen? Geen enkel probleem! Ons deskundige personeel staat voor u klaar zodat u tijdens het kopen van een gebruikte Ford niet voor  verrassingen komt te staan. Ook voor lease-deals of nieuwe auto’s zit u bij ons goed. Kom langs in de showroom in Monster en laat u adviseren. Ook kunt u met vragen altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 0174 – 24 59 27 of info@oostdijkauto.nl.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?