Ford dealer in Monster

Auto Oostdijk is de Ford dealer in Monster, nabij Naaldwijk en Westland waar u terecht kunt voor een deskundige autoservice en een uitgebreid aanbod occasions. Wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie en zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hebt u problemen met uw auto? Zou u graag een onderhoudsbeurt willen laten plegen of bent u op zoek naar een andere auto? Kom dan langs bij Auto Oostdijk!

Een vakkundige Ford dealer in Monster, nabij Naaldwijk en Westland

Auto Oostdijk is de Ford dealer in Monster, nabij Westland en Naaldwijk waar u terecht kunt voor een brede keuze aan typen, merken en modellen auto’s. Ook voor een uitgebreide service op het gebied autowerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onder meer helpen met een reparatie aan uw auto maar ook de volgende diensten:

  • Kleine en grote onderhoudsbeurten
  • Apk-keuring
  • Autoverhuur
  • Ruitreparatie en vervanging
  • Schadeherstel
  • Pechhulp

Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service voorop. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en kunnen we u tegen scherpe prijzen een uitstekende service bieden.

Maak direct online een afspraak

Een werkplaatsafspraak maakt u bij ons eenvoudig online. Voor een persoonlijk advies en een tour door ons huidige aanbod kunt u altijd terecht in onze Ford dealer Monster, nabij Westland en Naaldwijk. Voor vragen en meer informatie over onze nieuwe wagens en occasions nabij Wateringen kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@oostdijkauto.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?