Ford dealer in Monster

Auto Oostdijk is dé Ford dealer in Monster, nabij Westland waar u terecht kunt voor een deskundige autoservice en een uitgebreid aanbod gebruikte auto’s. Wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie en zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een vakkundige Ford dealer in Monster, nabij Naaldwijk en Westland

Auto Oostdijk is een Ford dealer in Monster, nabij Westland waar u terecht kunt voor een brede keuze aan typen, merken en modellen auto’s. Ook voor uitgebreide service op het gebied autowerkzaamheden, staan wij klaar. Denkt u hierbij aan:

Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service voorop. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en kunnen we u tegen scherpe prijzen een uitstekende service bieden. Heeft u problemen met uw auto of zoekt u een nieuwe Ford? Kom dan langs bij onze autogarage.

Maak direct online een afspraak bij onze dealership
Een werkplaatsafspraak maakt u bij ons eenvoudig online. Daarmee bent u ervan verzekerd dat wij u de juiste service op dat moment kunnen bieden. Voor een persoonlijk advies en een tour door ons huidige aanbod kunt u altijd terecht in onze Ford dealer Monster, nabij Westland. Voor vragen en meer informatie over onze nieuwe- en gebruikte auto’s neemt u telefonisch contact met ons op via 0174 – 24 59 27.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?