Reparatie van uw auto nabij Den Haag

Heeft u schade aan uw auto en zoekt u een garage waar u terechtkunt voor reparatie dichtbij Den Haag? Dan bent u bij Auto Oostdijk op de juiste plek. Onze gemotiveerde monteurs lopen graag nét dat beetje harder om u veilig en tevreden weg te laten rijden. Die 100% tevredenheid is waar wij voor gaan in zowel de verkoop als reparatie van auto’s.

U meld uw auto bij ons aan voor reparatie

Auto Oostdijk is een autogarage in de gemeente Westland waar service nog heel gewoon is. Korte lijnen, concurrerende prijzen en persoonlijk advies: dat is waar wij voor staan. U komt niet alleen naar onze Ford-dealer in Den Haag voor de in- en verkoop van auto’s, maar ook voor een vakkundige reparatie aan uw auto. We helpen u graag met bijvoorbeeld de reparatie van uw:

  • Autoruiten
  • Airconditioning
  • Kunststof en bekleding

We beschikken over een goed uitgeruste en moderne werkplaats, met vakbekwame monteurs die u graag helpen. Ook voor keuringen, onderhoudsbeurten en inbouw van navigatiesystemen bij uw Ford Fiesta bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak en laat uw auto repareren

Wilt u uw auto aanmelden voor reparatie nabij Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We beschikken over meerdere leenauto’s en u krijgt eventueel zelfs een leenfiets, die u kunt gebruiken terwijl wij uw auto repareren. Maak direct een werkplaatsafspraak, of bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174 – 24 59 27.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?