Auto reparatie Den Haag

REPARATIE VAN UW AUTO MET TOPSERVICE

Voor een auto reparatie in Monster, dichtbij Den Haag bent u bij Auto Oostdijk op de juiste plek. Onze gemotiveerde monteurs lopen graag nét dat beetje harder om u veilig en tevreden weg te laten rijden.BEKIJK ONZE AUTO’S

AUTO REPARATIE IN MONSTER, IN DE BUURT VAN DEN HAAG: AUTO OOSTDIJK HELPT U GRAAG!

Auto Oostdijk is een autobedrijf waar service nog heel gewoon is. Korte lijnen, concurrerende prijzen en persoonlijk advies: dat is waar wij voor staan. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de in- en verkoop van auto’s, maar ook voor een vakkundige auto reparatie in Monster, nabij Den Haag. We helpen u graag met bijvoorbeeld de reparatie van uw:

  • Autoruiten
  • Airconditioning
  • Kunststof en bekleding

We beschikken over een goed uitgeruste en moderne werkplaats, met vakbekwame monteurs die u graag helpen. Ook voor APK-keuringen, onderhoudsbeurten en inbouw van navigatiesystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK OF BEL VOOR MEER INFORMATIE

Wilt u een auto reparatie in Monster, nabij Den Haag laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We beschikken over meerdere leenauto’s en zelfs een leenfiets, die u kunt gebruiken terwijl wij uw auto repareren. Maak direct een werkplaatsafspraak, of bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?