Reparatie van uw auto nabij Den Haag

Heeft u schade aan uw auto en zoekt u een garage waar u terecht kunt voor reparatie nabij Den Haag? Dan bent u bij Auto Oostdijk op de juiste plek. Onze gemotiveerde monteurs lopen graag nét dat beetje harder om u veilig en tevreden weg te laten rijden.

Uw auto kan bij ons aangemeld worden voor reparatie nabij Den Haag

Auto Oostdijk is een autogarage in de gemeente Westland waar service nog heel gewoon is. Korte lijnen, concurrerende prijzen en persoonlijk advies: dat is waar wij voor staan. U kunt niet alleen bij ons nabij Den Haag terecht voor de in- en verkoop van auto’s, maar ook voor een vakkundige reparatie aan uw auto. We helpen u graag met bijvoorbeeld de reparatie van uw:

  • Autoruiten
  • Airconditioning
  • Kunststof en bekleding

We beschikken over een goed uitgeruste en moderne werkplaats, met vakbekwame monteurs die u graag helpen. Ook voor apk-keuringen, onderhoudsbeurten en inbouw van navigatiesystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie

Wilt u uw auto aanmelden voor reparatie in Monster, nabij Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We beschikken over meerdere leenauto’s en zelfs een leenfiets, die u kunt gebruiken terwijl wij uw auto repareren. Maak direct een werkplaatsafspraak, of bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?