Ford Den Haag

PERSOONLIJK ADVIES VOOR UW NIEUWE FORD

Bij Auto Oostdijk, de door Ford Erkend Reparateur in Monster, nabij Den Haag, kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte auto’s en een professionele service voor al uw auto’s. Wij zullen u op alle mogelijke manieren helpen om u van dienst te kunnen zijn en zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, uw auto wilt laten repareren of een onderhoudsbeurt wilt inplannen, bij Auto Oostdijk verzorgen we het graag voor u! Zo dienen wij u dus ook als Ford dealer.

FORD GARAGE IN MONSTER, IN DE OMGEVING VAN DEN HAAG

Auto Oostdijk is de Ford garage in Monster, in de regio Den Haag, waar u terecht kunt voor service op maat en een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte auto’s, zoals u gewend bent bij een Ford dealer. Bij ons staan de wensen van de klant altijd centraal. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens van Ford en vele andere merken. Zo is er bij ons altijd een auto te vinden die voldoet aan al uw eisen. Ook de service en het onderhoud van uw nieuwe auto kunt u laten verzorgen in onze garage door de goed opgeleide automonteurs van Auto Oostdijk.

MEER INFORMATIE

oor een uitgebreid aanbod, een eerlijk en persoonlijk advies en een service op maat gaat u naar Auto Oostdijk, uw Ford service in Monster, dichtbij Den Haag. Kom eens langs en laat u verrassen! Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen op 0174-245927 of een e-mail sturen.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?