Een Ford kopen nabij Den Haag

Auto Oostdijk – een door Ford erkende dealer in Monster, nabij Den Haag – is specialist in nieuwe en gebruikte auto’s van dit merk. Daarnaast voorzien wij u ook van professionele service voor al uw auto’s. Wij zullen u op alle mogelijke manieren helpen om u van dienst te zijn en zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, uw auto wilt laten repareren of een onderhoudsbeurt wilt inplannen; bij Auto Oostdijk verzorgen we het graag voor u!

De beste dealer van Ford in de omgeving van Den Haag

Auto Oostdijk is dé dealer en specialist wanneer u een Ford zoekt in de regio Den Haag. U kunt bij onze autogarage terecht voor service op maat en een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte auto’s, zoals u gewend bent bij een dealer van Ford. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens van Ford. Zo is er bij ons altijd een auto te vinden die voldoet aan al uw eisen. Bent u op zoek naar een specialist en dealer voor een sportieve Ford? Wat dacht u van de Ford Puma? Deze mooie auto bekijkt u in onze showroom en indien gewenst, maakt u er een proefrit in. Ook onderhoud aan uw Ford-auto kunt u laten verzorgen in onze garage door de goed opgeleide automonteurs van Auto Oostdijk.

Koop uw volgende Ford bij een bedrijf met verstand van zaken

Voor een uitgebreid aanbod, persoonlijk advies en service op maat brengt u een bezoek aan dé specialist in Ford. Wij zijn een dealer van Ford in de buurt van Den Haag waar u veel vakkennis en ervaring vindt over dit Amerikaanse merk. Kom eens langs en laat u verrassen! Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen op 0174 – 24 59 27.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?