Ford Transit in Regio Den Haag aanschaffen

Wilt u een occasion Ford Transit kopen in de regio Den Haag? Ontdek dan het aanbod van Auto Oostdijk in Monster. Bij ons vindt u de bedrijfswagen of personenwagen die het beste aansluit bij uw situatie. Ontdek snel onze uitgebreide dienstverlening en maak een proefrit.

Vind een Ford Transit in de regio Den Haag binnen uw budget

Een aantrekkelijk geprijsde Ford Transit vindt u in onze showroom in de omgeving van den Haag. Als u langskomt, nemen onze medewerkers uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Na de aankoop ontvangt u uw wagen al binnen de veertien dagen. Daarbij is het bij ons ook mogelijk om een Ford- autoverzekering af te sluiten, zodat u zonder zorgen de baan op gaat. Naast nieuwe auto’s vindt u in ons aanbod ook goed onderhouden occasies. Ons aanbod bestaat onder meer uit:

Krijg een vervangwagen

Naast de aankoop van een Ford Transit in de regio en Haag kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud, een APK-keuring of reparaties. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van een vervangwagen of een van onze fietsen. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of wenst u een proefrit? Bel dan gerust naar 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?