Een Ford Transit in Regio Den Haag aanschaffen

Home » Ford dealer » Een Ford Transit in Regio Den Haag aanschaffen

Wilt u een occasion Ford Transit kopen in de regio Den Haag of ‘s-Gravenzande? Ontdek dan het aanbod van Auto Oostdijk in Monster. Bij ons vindt u de bedrijfswagen of personenwagen die het best aansluit bij uw situatie. Ontdek snel onze uitgebreide dienstverlening en maak een proefrit. Voor u het weet, rijdt u weg in een Transit.

Vind een Ford Transit in de regio Den Haag binnen uw budget

Veel bedrijven geven de voorkeur voor een Ford Transit als bedrijfswagen omwille van de grote laadcapaciteit en efficiënt brandstofverbruik. Een aantrekkelijk geprijsde Ford Transit vindt u in onze showroom. Als u langskomt, nemen onze medewerkers uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Na de aankoop ontvangt u uw Ford Transit meestal al binnen veertien dagen. Daarbij is het bij ons ook mogelijk om een Ford-autoverzekering af te sluiten op bijvoorbeeld uw Transit Connect. Hiermee gaat u zonder zorgen de weg op. Past deze wagen niet helemaal bij uw wensen? Bekijk dan de mogelijkheden van de Transit Custom.

Ervaar ons gehele pakket aan services

Wanneer u naar onze autogarage in het Westland komt, kunt u vertrouwen op al onze deskundigheid en services. Naast de verkoop van een Ford Transit, voeren wij ook het onderhoud van uw Ford, keuringen en reparaties uit. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of wenst u een proefrit? Bel dan gerust naar 0174 – 24 59 27 of vul het contactformulier in.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?