Ford Transit Den Haag

FORD TRANSIT DEN HAAG

Wilt u een occasion Ford Transit kopen in de regio Den Haag? Ontdek dan het aanbod van Auto Oostdijk in Monster. Bij ons vindt u de bedrijfswagen of personenwagen die het beste aansluit bij uw situatie. Ontdek snel onze uitgebreide dienstverlening en maak een proefrit./p>

VIND EEN FORD TRANSIT IN DE REGIO DEN HAAG BINNEN UW BUDGET

Een aantrekkelijk geprijsde Ford Transit vindt u in onze showroom in de omgeving van den Haag. Als u langskomt, nemen onze medewerkers uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Na de aankoop ontvangt u uw wagen al binnen de veertien dagen. Daarbij is het bij ons ook mogelijk om een Ford- autoverzekering af te sluiten, zodat u zonder zorgen de baan op gaat. Naast nieuwe auto’s vindt u in ons aanbod ook goed onderhouden occasies. Bekijk snel het aanbod op de website.

KRIJG EEN VERVANGWAGEN

Naast de aankoop van een Ford Transit in de regio en Haag kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud, een APK-keuring of reparaties. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van een vervangwagen of een van onze fietsen. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of wenst u een proefrit? Bel dan gerust naar 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?