Schade herstel Westland

ALLES VOOR HET SCHADE HERSTEL VAN UW AUTO

Voor schade herstel kunt u terecht bij auto oostdijk in monsters, in de regio westland. Wij zijn een ford-erkend schadeherstelbedrijf en brengen uw auto snel weer terug in de staat van vóór het ongeluk.

AUTO OOSTDIJK HELPT U GRAAG BIJ SCHADE HERSTEL IN MONSTER, GELEGEN IN WESTLAND

Auto Oostdijk maakt deel uit van een breed netwerk van Ford reparatiespecialisten. We helpen u graag bij schade herstel bij onze garage in Monster, gelegen in de regio Westland. Enkele redenen op een rij waarom een Ford-erkend schadeherstelbedrijf een goed idee is:

  • De schadeafhandeling wordt door ons met uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld
  • We gebruiken originele Ford-onderdelen
  • De garantie blijft gehandhaafd
  • Vervangende auto’s of huurauto’s zijn beschikbaar

Wij werken met S.M.A.R.T.-reparaties: geavanceerde methoden om kleine schades te repareren, zodat u niet het hele onderdeel hoeft te vervangen en zo dus kosten bespaart. We kunnen u onder meer helpen met het uitdeuken van uw auto of het repareren van kunststof, bekleding en ruiten.

NEEM CONTACT OP OF MAAK DIRECT (ONLINE) EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor schade herstel in dat werkzaam is in Monster, in de regio Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook bellen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174-245927. Het is tevens mogelijk om direct online een werkplaatsafspraak te maken.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?