Ford Dealer Naaldwijk

ERKEND FORD DEALER EN REPARATEUR VOOR UW AUTO

Auto Oostdijk is de Ford dealer voor de aankoop van nieuwe auto’s en occasions, maar ook voor al uw onderhoud en reparatiewerkzaamheden ten noorden van Naaldwijk in Monster (Westland). Of uw auto nu een onderhoudsbeurt of een reparatie nodig heeft, u persoonlijk advies wenst bij de aankoop van uw nieuwe auto of we u van dienst kunnen zijn met vervangend vervoer: bij Auto Oostdijk regelen we het allemaal voor u.

UW FORD DEALER VOOR NIEUWE AUTO’S EN OCCASIONS IN MONSTER NABIJ NAALDWIJK (WESTLAND)

Naast een uitgebreid aanbod aan occasions en nieuwe auto’s kunt u in onze zaak in Monster, ten noorden van Naaldwijk, ook terecht voor een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice. Denk hierbij aan diverse onderhoudsbeurten, keuringen en reparaties, maar ook aan pechhulp en autoverhuur.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Als officiële Ford dealer in Monster (Westland) streven wij naar een 100% tevredenheid als het aankomt op de verkoop en reparatie. Heeft u vragen aan onze servicemonteurs? Of wilt u meer informatie ontvangen over ons actuele aanbod? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showroom aan de Stationsweg 3 in Monster. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar als u belt naar 0174-245927 of een e-mail stuurt.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?