Ford occasions Den Haag

FORD OCCASIONS DEN HAAG

Bent u op zoek naar een ruim aanbod aan occasions van Ford of van andere merken in omgeving Den Haag? Dan is Auto Oostdijk in Monster de juiste plek. Als officiële Ford dealer verkopen wij voornamelijk tweedehands auto’s van dit gerenommeerde merk, maar natuurlijk ook van andere merken. En heeft uw auto reparatie of onderhoud nodig? Ook dan staan wij voor u klaar.

DE BESTE FORD OCCASIONS VINDT U IN MONSTER DICHTBIJ DEN HAAG

Bij Auto Oostdijk kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehandse personenauto’s en bedrijfswagens. Onze gemotiveerde medewerkers zetten graag nét dat stapje extra om u tevreden en veilig weg te laten rijden. Wilt u een tweedehands auto kopen en bent u occasions van Ford in de regio Den Haag aan het bekijken? Neem dan zeker (online) een kijkje bij onze tweedehands auto’s of kom langs in onze showroom in Monster. Concurrerende prijzen, korte lijnen en eerlijk advies: dat is waar wij voor staan. We denken graag met u mee en beschikken overigens ook over een moderne werkplaats met vakbekwame monteurs!

  • APK-keuringen
  • Onderhoudsbeurten
  • Reparaties en vervangingen

Onze vakbekwame monteurs beschikken over de juiste opleidingen en voeren hun werkzaamheden met precisie uit. We voeren niet alleen onderhoud uit voor Fords, maar ook voor alle andere merken.

VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VOOR U GEOPEND

Als u benieuwd bent naar de occasions van Auto Oostdijk in Monster, ten zuiden van Den Haag, kom dan eens langs in onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 voor u geopend. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u informatie over een auto die u online heeft gezien? Neem dan contact met ons op via 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?