Ford occasions nabij Naaldwijk

Voor een divers assortiment aan occasions van het merk Ford kunt u terecht bij Auto Oostdijk in Monster, nabij Naaldwijk en Den Haag. U vindt bij ons niet alleen verschillende Ford modellen, maar ook andere merken, zoals Nissan. Bent u nieuwsgierig naar het actuele aanbod Ford occasions of bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde auto in Naaldwijk, Den Haag of omgeving? Kom dan gerust eens langs bij Auto Oostdijk of vraag telefonisch naar de mogelijkheden.

Bekijk alle Ford occasions bij onze showroom in de buurt van Naaldwijk en Den Haag

Door de deskundigheid en expertise van onze automonteurs zijn we in staat u een kwalitatief goed, breed en aantrekkelijke geprijsd aanbod occasions aan te bieden. Als officiële Ford dealer zijn we voortdurend bezig om onze service en het aanbod occasions te optimaliseren om u op alle vlakken van dienst te kunnen zijn. Naast een uitgebreid aanbod Ford occasions kunt u in onze zaak in dichtbij Naaldwijk en Den Haag, rekenen op een brede service op het gebied van reparaties, onderhoud en keuringen. Heeft u schade aan uw Ford transit? Of is het weer tijd voor de jaarlijkse keuring? Maak dan eenvoudig online een afspraak.

Kom langs en ontdek ons ruime aanbod

Het streven naar 100% tevredenheid voor verkoop en reparatie is de missie van Auto Oostdijk. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent! Kom voor een service op maat, uitgebreid aanbod occasions en een eerlijke en persoonlijk advies naar de Ford dealer in Monster. Voor vragen en meer informatie zijn we bereikbaar via info@oostdijkauto.nl of bel naar 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?