Ford occasions nabij Naaldwijk

Voor een divers assortiment aan occasions van het merk Ford kunt u terecht bij Auto Oostdijk in Monster, nabij Naaldwijk en Den Haag. Bent u nieuwsgierig naar het actuele aanbod Ford occasions of bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde auto? Kom dan gerust eens langs bij Auto Oostdijk of vraag telefonisch naar de mogelijkheden.

Bekijk alle Ford occasions in onze showroom

Door de deskundigheid en expertise van onze automonteurs zijn we in staat u een kwalitatief goed, breed en aantrekkelijke geprijsd aanbod occasions van Ford aan te bieden. Als officiële Ford-dealer zijn we voortdurend bezig om onze service en het aanbod occasions te optimaliseren om u op alle vlakken van dienst te kunnen zijn. Door onze expertise verkopen wij enkel de beste occasions van Ford die er zijn. Naast een uitgebreid aanbod occasions rekent u bij ons ook op een brede service op het gebied van reparaties, onderhoud en keuringen. Heeft u schade aan uw Ford transit? Of is het weer tijd voor de jaarlijkse keuring? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Zo bent u ervan verzekerd dat u tijdig het juiste onderhoud aan uw auto laat uitvoeren.

Kom langs en ontdek ons ruime aanbod aan gebruikte auto’s

Het streven naar 100% tevredenheid voor verkoop en reparatie is de missie van onze autogarage. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent! Kom voor een service op maat, uitgebreid aanbod occasions van Ford en persoonlijk advies naar Auto Oostdijk. Voor vragen en meer informatie zijn we telefonisch bereikbaar via 0174 – 24 59 27. Wij zijn dé Ford specialist in de regio.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?