Occasions Poeldijk

DE OCCASION DIE BIJ U PAST

Occasions van diverse automerken vindt u Auto Oostdijk in Monster, in de omgeving van Poeldijk. Als officiële Ford dealer streven we altijd naar 100% tevredenheid op het gebied van service en verkoop. U kunt bij ons dan ook terecht voor diverse reparaties, het onderhoud en de APK-keuring van uw auto. Op het gebied van occasions vindt u bij ons zowel personen- als bedrijfsauto’s van verschillende grote merken waardoor er altijd een passende auto voor u in ons assortiment aanwezig is! Als deze niet in het actuele bestand staat, gaan wij voor u op zoek!

OCCASIONS IN MONSTER, DICHTBIJ POELDIJK

Auto Oostdijk is de occasions dealer in Monster, in de buurt van Poeldijk voor al uw nieuwe en tweedehandse auto’s. Naast een uitgebreid aanbod auto’s van diverse merken, kleuren, prijzen en vermogens kunt u bij ons ook altijd terecht voor een persoonlijk en eerlijk advies bij de aankoop van een nieuwe auto. Onze vakkundige medewerkers staan dagelijks klaar om u te helpen bij het uitzoeken van een auto die bij u past. Ook voor het repareren, keuren en het plegen van onderhoud aan uw auto kunt u bij ons terecht!

MEER INFORMATIE

Bekijk ons actuele aanbod occasions online of kom langs in de showroom in Monster, nabij Poeldijk. Voor een antwoord op al uw vragen en een persoonlijk advies bent u uiteraard ook altijd van harte welkom. Wij zijn tevens te bereiken via e-mail, het contactformulier en telefoon 0174-245927.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?