Occasions in Poeldijk

Verschillende occasions van Ford vindt u bij Auto Oostdijk in Monster, nabij Poeldijk. Als officiële dealer van Ford streven we altijd naar 100% tevredenheid op het gebied van service en verkoop. Op het gebied van occasions vindt u bij ons, vlakbij Poeldijk, zowel personen- als bedrijfsauto’s waardoor er altijd een passende auto voor u in ons assortiment aanwezig is! Staat deze niet in het actuele bestand? Dan gaan wij voor u op zoek.

Een ruim aanbod aan occasions in de buurt van Poeldijk

Auto Oostdijk is dé autogarage nabij Poeldijk, waar u occasions koopt. Naast een uitgebreid aanbod auto’s van diverse merken, kleuren, prijzen en vermogens, krijgt u bij ons ook persoonlijk en eerlijk advies bij de aankoop van een auto. Voor een Ford in de omgeving van Den Haag zijn wij dus het aangewezen bedrijf. Onze vakkundige medewerkers staan dagelijks klaar om u te helpen bij het uitzoeken van een auto die bij u past. U koopt niet alleen de beste nieuwe- en tweedehands auto’s bij ons. Ook voor reparaties en onderhoud van uw Ford komt u bij ons binnen.

Vind uw volgende auto bij ons

Bekijk ons actuele aanbod occasions online of kom langs in onze showroom in Monster, nabij Poeldijk. Voor een antwoord op al uw vragen en een persoonlijk advies bent u uiteraard van harte welkom. U stelt uw vragen ook door te bellen naar 0174 – 24 59 27 of door ons contactformulier in te vullen.

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?