Occasions Wateringen

RIJD WEG MET EEN TEVREDEN EN VEILIG GEVOEL IN EEN VAN ONZE OCCASIONS

Voor de beste occasions in Monster, in de buurt van Wateringen gaat u naar autobedrijf Auto Oostdijk. Wij verkopen tweedehands auto’s van Ford en andere merken.

OCCASIONS KOOPT U BIJ AUTO OOSTDIJK IN MONSTER, NABIJ WATERINGEN

Bij Auto Oostdijk is een uitstekende service nog heel gewoon. Wij hechten er veel waarde aan dat u met een tevreden én veilig gevoel bij ons wegrijdt. Daarom zetten we graag net dat stapje extra voor u! Bent u benieuwd naar onze occasions in Monster, dichtbij de plaats Wateringen? Kijk dan alvast online eens naar onze tweedehands auto’s. Als officiële dealer verkopen we vooral auto’s van Ford, maar uiteraard zijn ook andere merken mogelijk. Naast het verkopen van auto’s bieden we tevens diverse handige services aan, zoals

  • Inbouw van navigatie- en alarmsystemen
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • APK

BEZOEK ONZE SHOWROOM OF NEEM CONTACT MET ONS OP

U bent van harte welkom bij onze showroom in Monster om alle tweedehands auto’s in het echt te bekijken. We zijn van maandag tot en met vrijdag (8.00 – 17.45 uur) en op zaterdag (9.00 uur – 16.00 uur) geopend. Heeft u een vraag over onze occasions in de showroom in Monster, nabij Wateringen? Bel dan met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174-245927. We denken graag met u mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?