Occasions dichtbij Wateringen

Home » Ford dealer » Occasions dichtbij Wateringen

Voor de beste occasions in Monster, in de buurt van Wateringen, gaat u naar autobedrijf Auto Oostdijk. Wij verkopen tweedehandsauto’s van Ford die aanvoelen als nieuw. Onze garagemedewerkers brengen de auto’s in goede staat voordat deze weer verkocht worden.

De beste occasions in regio Wateringen koopt u bij ons

Bij Auto Oostdijk is een uitstekende service nog heel gewoon. Wij hechten er veel waarde aan dat u met een tevreden én veilig gevoel bij onze autogarage wegrijdt. Dit geldt ook wanneer u een van onze occasions nabij Wateringen koopt. Kijk online eens naar onze tweedehandsauto’s. Als officiële dealer verkopen we vooral auto’s van Ford, denkt u hierbij aan

Naast het verkopen van occasions bieden we tevens diverse handige services aan voor iedere Ford-rijder in de omgeving van Wateringen. Zo kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt.

Bekijk ons aanbod aan gebruikte auto’s

U bent van harte welkom in onze showroom in Monster om alle tweedehandsauto’s in het echt te bekijken. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Heeft u een vraag over onze occasions die u nabij Wateringen kunt kopen? Bel dan met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174 – 24 59 27. We denken graag met u mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?