Occasions dichtbij Wateringen

Voor de beste occasions in Monster, in de buurt van Wateringen gaat u naar autobedrijf Auto Oostdijk. Wij verkopen tweedehandsauto’s van Ford en andere merken.

Occasions koopt u bij onze autogarage in Monster, nabij Wateringen

Bij Auto Oostdijk is een uitstekende service nog heel gewoon. Wij hechten er veel waarde aan dat u met een tevreden én veilig gevoel bij ons wegrijdt. Daarom zetten we graag net dat stapje extra voor u! Bent u benieuwd naar onze occasions in Monster, dicht bij de plaats Wateringen? Kijk dan alvast online eens naar onze tweedehandsauto’s. Als officiële dealer verkopen we vooral auto’s van Ford, bijvoorbeeld een Ford Fiesta, maar uiteraard zijn ook andere merken mogelijk. Naast het verkopen van auto’s bieden we tevens diverse handige services aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, maar ook voor:

  • Inbouw van navigatie- en alarmsystemen
  • Reparaties
  • Apk

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op

U bent van harte welkom bij onze showroom in Monster om alle tweedehandsauto’s in het echt te bekijken. We zijn van maandag tot en met vrijdag (8.00 – 17.45 uur) en op zaterdag (9.00 uur – 16.00 uur) geopend. Heeft u een vraag over onze occasions in de showroom in Monster, nabij Wateringen? Bel dan met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0174-245927 of stuur een e-mail naar  info@oostdijkauto.nl. We denken graag met u mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?