Occasions nabij Westland

Home » Ford dealer » Occasions nabij Westland

Een ruim aanbod aan occasions vindt u bij Auto Oostdijk in Monster, gelegen in de regio Westland. Als officiële dealer verkopen wij vooral auto’s van Ford, maar uiteraard zijn ook andere merken mogelijk! Geef aan wat u wenst in uw toekomstige auto en wij gaan opzoek naar de perfecte match.

Voor occasions brengt u een bezoek aan ons autobedrijf

Auto Oostdijk is een ervaren autogarage in gemeente Westland waar service nog heel gewoon is. Wij leveren zowel personenauto’s als bedrijfswagens tegen concurrerende prijzen. U heeft bij ons de keuze uit nieuwe én tweedehandsauto’s. Bent u benieuwd naar de occasions die wij verkopen in regio Westland? Kom dan gerust eens langs of bekijk online alvast ons ruime aanbod. De voordelen van onze Ford-dealer op een rij:

  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Korte lijnen
  • Concurrerende prijzen
  • Uitstekende service

We beschikken bovendien over een moderne en goed uitgeruste werkplaats, waar vakbekwame medewerkers u graag helpen met keuringen, beurten of reparaties.

Neem contact op over ons ruime aanbod gebruikte auto’s

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan occasions die te vinden zijn in gemeente Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door tijdens kantooruren te bellen met een van onze medewerkers via 0174 – 24 59 27. Loop ook eens bij ons binnen en bekijk ons volledige aanbod occasions. Wie weet staat er direct al iets bij dat naar uw wens is, zoals een Ford Puma. Graag tot ziens!

Open chat
Welkom bij Auto Oostdijk, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?